Σχετικά με εμάς

Γνώρισε την Γεωργία Ταουσιάνη, την συγγραφέα και δημιουργό της Tales & Whispers.

Γεωργία Ταουσιάνη: Δημιουργός και συγγραφέας τηςTales & Whispers

Η Γεωργία Ταουσιάνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Από μικρή είχε μεγάλη αγάπη για την συγγραφή και στην ηλικία των δεκατεσσάρων δημοσιεύτηκε το πρώτο της διήγημα στο περιοδικό λογοτεχνών βορείου Ελλάδος. Τα επόμενα χρόνια ασχολήθηκε ακόμη πιο ενεργά με τον κλάδο παρακολουθώντας μαθήματα συγγραφής από πανεπιστήμια του εξωτερικού, αλλά και προγράμματα αξιόλογων Ελλήνων συγγραφέων. Το 2020 εξέδωσε το πρώτο της μυθιστόρημα φαντασίας με τίτλο Προστάτες του Φωτός: Η Μάχη των Σκιών, το οποίο κυκλοφορεί αποκλειστικά μέσα από την ψηφιακή της επιχείρηση  Tales & Whispers

Η Tales & Whispers μέσα από μια ιστορία...

Η Tales & Whispers μέσα από μια ιστορία... Πως έφτασε εδώ και πως ξεκίνησε.

Η Tales & Whispers ξεκίνησε με την μορφή μιας απλής σελίδας στα κοινωνικά δίκτυα για τους λάτρεις της φαντασίας και του μυστηρίου. Εκεί, η συγγραφέας Γεωργία Ταουσιάνη αναρτούσε μικρές ιστορίες, για να γνωρίσει το αναγνωστικό κοινό την δουλειά της. Μια όμως από τις ιστορίες είχε τόσο μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό που έγινε η αφορμή, για να μετατραπεί στο πρώτο της εφηβικό βιβλίο με τίτλο "Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών".

Ένα βιβλίο φαντασίας γεμάτο περιπέτεια και μαγεία. Πλέον, η Tales & Whispers έχει γίνει η ψηφιακή της επιχείρηση. Εδώ, ο αναγνώστης μπορεί να διαβάσει αυτοτελείς ιστορίες, μπορεί να κάνει διασκεδαστικά κουίζ, μπορεί να διαβάσει ενδιαφέροντα άρθρα για βιβλία, αλλά και να βρει το νέο μυθιστόρημα της συγγραφέως συνοδευόμενο από υπέροχο δώρα!

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Ακολουθήστε μας στα social media και πάρτε μέρος στους διαγωνισμούς, στις παρουσιάσεις μας και σε πολλά άλλα!