Βιβλία

landscape-4418215_1920.jpg

Περίληψη

Η Άιριν δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί πως αποτελούσε το κλειδί που πυροδοτούσε το σκοτάδι, αν και ήταν τόσο φωτεινή. Ο Κρίστοφερ της είπε πως ήταν προστάτης. Έπαιρνε μέρος σε μια αέναη μάχη χωρίς νικητές και ηττημένους προσπαθώντας να διώξει το σκοτάδι μακριά. Μια μάχη αφόρητη που διαρκούσε εδώ και χιλιετίες... Αυτή η φορά είναι, όμως, διαφορετική. Η απειλή του σκοταδιού είναι μεγαλύτερη από ποτέ και το φως κινδυνεύει να σβήσει για πάντα. Η άμμος στην κλεψύδρα έχει ήδη ξεκινήσει να τρέχει... Θα μπορέσει το φως να αποτρέψει το σκοτάδι να αναγεννηθεί από τις στάχτες του; 

*Μην ξεχνάς πως με κάθε παραγγελία σου θα απολαύσεις μια πολυτελή συσκευασία δώρου, έναν υπέροχο σελιδοδείκτη, μια προσωπική αφιέρωση και το ebook του βιβλίου!

Είπαν για το βιβλίο...

gybnaika2025541_1280.png

Γεωργία Ρ.

Μου άρεσε πάρα πολύ! Δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου και όταν το έκανα το έπαιρνα πάλι πίσω. Δεν μπορούσα να κρατηθώ, ήθελα να μάθω τι θα γίνει μετά.

gybnaika2025541_1280.png

Κατερίνα Ι.

Υπέροχο! Και η ιστορία και οι περιγραφές. Έκανα συνέχεια εικόνες στο μυαλό μου. Ήταν όλο τέλειο από την αρχή μέχρι το τέλος. Μου άρεσε επίσης ότι δεν ξέρεις τι θα γίνει ανά πάσα στιγμή και ότι ήταν ευανάγνωστο.

antras2025541_1280.png

Βαγγέλης Κ.

Γεωργία συγχαρητήρια! Το βιβλίο είναι απίστευτο! Μόλις το τελείωσα και έχω τρελαθεί. Θα το είχα τελειώσει και νωρίτερα αλλά το καθυστέρησα όσο γινόταν για να το απολαύσω περισσότερο.