Περίμενε! Πριν φύγεις δες αυτήν την προσφορά

Προσοχή! Μην κλείσεις αυτήν την σελίδα, η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη!

Ολοκλήρωσέ την στο τέλος της σελίδας

Προσπαθείς να βρεις το μονοπάτι έκδοσης που θα εγγυηθεί μια πετυχημένη πορεία για το βιβλίο σου, αλλά δεν ξέρεις τι είναι καλύτερο για σένα και το έργο σου;

Είμαι σίγουρη πως θέλεις να κάνεις το καλύτερο για εσένα και το έργο σου, αλλά κάποιες φορές δεν ξέρεις ακριβώς τι είναι αυτό. Κάποιες φορές μπορεί να λειτουργείς κάνοντας απλά κάτι που κάνουν οι άλλοι πιστεύοντας πως είναι το σωστό ή ακούγοντας λάθος πληροφορίες από αναξιόπιστες πηγές.

 

Και είναι λογικό, αλλά με αυτόν τον τρόπο, ακολουθώντας μόνο αυτά τα δεδομένα είναι αρκετά πιθανό να οδηγηθείς σε μια κακή έκδοση του βιβλίου σου!

 

Βλέπεις, χρησιμοποιώντας τον όρο κακή έκδοση, δεν εννοώ ότι το περιεχόμενο του έργου σου θα είναι κακό αλλά οι διαδικασίες που θα το περιβάλλουν.

 

Αν το μονοπάτι έκδοσης που διάλεξες δεν σου ταιριάζει, αν το συμβόλαιο που υπέγραψες δεν είναι αυτό που θες, αν το εξώφυλλο είναι κακό ή μετριότατο, τότε η αποτυχία είναι σχεδόν εγγυημένη όσο σκληρό και αν ακούγεται. Ένα καλό βιβλίο σπάνια παίρνει την θέση που του αρμόζει αν όλα τα άλλα δεν συντελέσουν. 

Για να αποφύγεις να πέσεις σε αυτές τις δυσάρεστες παγίδες, πρέπει να γνωρίζεις καλά τι προσφέρει το κάθε μονοπάτι έκδοσης και ποια είναι τα μειονεκτήματά του. Γι' αυτό σήμερα σου παρουσιάζω το ολοκαίνουριο ebook "Αυτοέκδοση vs Έκδοση", το οποίο έγραψα με πολλή αγάπη και μεράκι για να σε βοηθήσω να πάρεις την σωστή απόφαση που θα εγγυηθεί μια πολύ καλύτερη πορεία για το βιβλίο σου.

Σχέδιο χωρίς τίτλο (2).png

Πως να επιλέξεις το κατάλληλο εκδοτικό μονοπάτι για μια 100% πετυχημένη έκδοση

It is up to you!

Χωρίς να πέσεις σε παγίδες που έπεσαν άλλοι εκατοντάδες

Οπότε, εδώ είναι όλα όσα θα καλύψουμε:

  • Στο πρώτο μέρος, θα γνωρίσουμε τους 10+1 χρυσούς κανόνες που υποχρεούται να ξέρει κάθε συγγραφέας πριν από την έκδοση του έργου του και που πολλοί θα ήθελαν να ξέρουν πριν οδηγηθούν σε λάθη.

  • Στο δεύτερο μέρος, θα μιλήσουμε για το πως μπορείς να εκμεταλλευτείς τις διαφορετικές μορφές του βιβλίου σήμερα και για τα είδη τις έκδοσης, τα οποία και θα αναλύσουμε. Θα μιλήσουμε για ποσοστά, για το πως λειτουργούν οι εκδοτικοί οίκοι, για το ποιο είναι το αρχικό ποσό που πρέπει να επενδύσεις αν θέλεις να ακολουθήσεις το μονοπάτι της αυτοέκδοσης ή της συνέκδοσης και φανερώσουμε μερικές κρυμμένες παγίδες. 

  • Στο τρίτο μέρος, θα κάνουμε βουτιά στο κάθε ένα από αυτά και θα αναλύσουμε λεπτομερώς τα υπέρ και τα κατά της κάθε επιλογής.

Ξέρω ότι το σκέφτεσαι ακόμη, αλλά αν πραγματικά νιώθεις ότι θέλεις να μάθεις πως λειτουργούν οι εκδόσεις, ποια ποσοστά είναι φυσιολογικά, τι σου παρέχει το κάθε είδος έκδοσης και τι όχι μπορείς όλα αυτά να τα δεις στο 40σέλιδο αυτό ebook με μόλις 11,04€

Συν ότι έχεις και μια BONUS ΕΚΠΛΗΞΗ!

BONUS: Το απόλυτο checklist επιμέλειας περιεχομένου για να απογειώσεις το βιβλίο σου, γεμάτο με μυστικά που χρησιμοποιούν ξένοι best seller συγγραφείς! (Ναι, είναι 100% αλήθεια!)

Επιμέλεια checklist.png