Πως να κάνεις μια 100% πετυχημένη αυτοέκδοση που θα απογειώσει το βιβλίο σου!

Χωρίς κόπο να πέσεις σε παγίδες που θα σε οδηγήσουν στην αποτυχία (ebook)

It is true!

Σχέδιο χωρίς τίτλο (3).png

Λεπτομερής οδηγός για το τι είναι η αυτοέκδοση και πως να την κάνεις κυριολεκτικά βήμα-βήμα με 100% επιτυχία

Είσαι ικανοποιημένος/η με τις γνώσεις που ήδη έχεις; Έχεις ποτέ σκεφτεί πόσο δύσκολη είναι η αυτοέκδοση και πως δεν ξέρεις πως να την κάνεις σωστά;

Μήπως έχεις αναρωτηθεί γιατί δεν πετυχαίνει; ή γιατί δεν βγαίνει έτσι όπως την θέλεις;

Τι και αν μπορούσα να σου δώσω το ΕΝΑ ΜΟΝΟ πράγμα που χρειάζεσαι, που θα σου χαρίσει την απόλυτη αυτοέκδοση; Φαντάσου αυτό... Τι και αν μπορούσες να αυτοεκδώσεις το βιβλίο σου κάνοντάς το να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτά των μεγάλων εκδοτικών; Τι και αν χάρη σε μια σωστή έκδοση μπορούσες έστω και στην αρχή να βγάλεις ένα επιπλέον εισόδημα, κάτι που είναι πολύ δύσκολο για τους συγγραφείς; 

taousiani_georgia-26.jpg

Γεια! Είμαι η Γεωργία Ταουσιάνη. Είμαι συγγραφέας, αρθρογράφος και αυτοεκδότης. Πριν μερικά χρόνια κατάλαβα πως θέλω να ασχοληθώ με την συγγραφή και μέσα από μια τεράστια έρευνα πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την αυτοέκδοση.

Από τότε έχτισα την δική μου επιχείρηση και εξέδωσα το πρώτο μου μυθιστόρημα "Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών". "Αποστολή" μου, όμως, τώρα είναι να σε βοηθήσω μέσα από τις γνώσεις μου να κάνεις και εσύ το δικό σου όνειρο πραγματικότητα εκδίδοντας με αυτοέκδοση το υπέροχο βιβλίο σου.

Δεν σου κρύβω πως στην αρχή μού φάνηκε βουνό! Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω, από που να αρχίσω, τι έπρεπε να γίνει πρώτο κτλ. Μέσα μου, όμως, ήθελα τόσο πολύ να τα καταφέρω που αφιέρωσα ένα τεράστιο κομμάτι του εαυτού μου προσπαθώντας.

 

Για μήνες είχα συνεχώς το άγχος για το που θα έβρισκα τις πληροφορίες που αναζητούσα. Μέσα από πολύ κόπο κατάφερα να ανακαλύψω όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται για μια εξαιρετική αυτοέκδοση.

 

 Τελικά, κατάφερα να βγάλω 1500€ μέσα σε 3 μήνες πουλώντας το βιβλίο μου ΜΟΝΟ μέσα από το ηλεκτρονικό μου κατάστημα και χωρίς να έχω κάποιο κοινό που να με ακολουθεί χρόνια με ελάχιστα έξοδα διαφήμισης.

Ξέρεις, λοιπόν, πλέον πως είναι 100% απολύτως εφικτό να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και να κάνεις την έκδοση που πάντα επιθυμούσες. Οπότε, σε ρωτώ. Αυτό σου ακούγεται σαν κάτι που θα ήθελες να κάνεις; Γιατί τώρα έχεις την ευκαιρία να λάβεις τον "οδηγό" που σου δείχνει ακριβώς το πως.

self publish cover 1.png

Σήμερα, λοιπόν, είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να σου παρουσιάσω το ολοκαίνουριο ebook μου "Πως γίνεται τελικά η αυτοέκδοση;". Είναι ένα οδηγός που σου δείχνει κυριολεκτικά βήμα βήμα για το πως να αυτοεκδώσεις το βιβλίο σου με 100% επιτυχία κάνοντάς το να μοιάζει ποιοτικά με αυτά των μεγάλων εκδοτικών. 

Οπότε, εδώ είναι όλα όσα θα καλύψουμε:

  • Στο πρώτο μέρος, θα γνωρίσουμε ποια είναι τα στάδια από τα οποία περνάει ένα βιβλίο για να φτάσει στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

  • Στο δεύτερο μέρος, θα μιλήσουμε αναλυτικά για το πως πρέπει να κατοχυρώσεις τα πνευματικά σου δικαιώματα, κάτι φοβερά σημαντικό για την ασφάλειά σου!

  • Στο τρίτο μέρος, θα αναλύσουμε λεπτομερώς και βήμα-βήμα τι ακριβώς είναι το κάθε στάδιο και πως να το κάνεις εσύ εύκολα και σωστά!

Συν ότι αν κάνεις σήμερα την αγορά σου λαμβάνεις επίσης:

Plus bonus: Τον απόλυτο οδηγό που θα σε βοηθήσει βήμα-βήμα να φτιάξεις εύκολα και σωστά τους χαρακτήρες του υπέροχου μυθιστορήματός σου!

Blogg Ads.png

Λόγω της νέας άφιξης του βιβλίου δεν θα πληρώσεις 21,99€. Σήμερα, μπορείς να πάρεις τον απόλυτο οδηγό αυτοέκδοσης μαζί με το bonus για να απογειώσεις το βιβλίο σου! Λόγω της νέας κυκλοφορίας έχεις έκπτωση 15% και η τιμή θα είναι στα 18,6€.

Πρέπει όμως να λάβεις δράσει τώρα γιατί αυτή η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ τις πρώτες μέρες προώθησης του προϊόντος και για περιορισμένο αριθμό ατόμωνΟπότε, μην αργήσεις γιατί η ευκαιρία θα χαθεί! 

Θέλω να λάβω τον οδηγό αυτοέκδοσης με τον οποίο θα μάθω όσα χρειάζομαι για να αυτοεκδώσω το βιβλίο μου με 100% επιτυχία

ΥΓ. Η προσφορά 15% για το ολοκαίνουριο ebook μου λήγει μέρες και είνι για περιορισμένο αριθμό ατόμων! Όταν το πάρεις, παίρνεις ΔΩΡΟ τον απόλυτο δημιουργίας χαρακτήρων που θα απογειώσει το βιβλίο σου!

Οπότε, αν θέλεις να μάθεις όλα εκείνα τα πολύτιμα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να αυτοεκδώσεις με επιτυχία το βιβλίο σου γρήγορα και σωστά δίχως να πέσεις σε παγίδες κάνε κλικ ΕΔΩ!

FAQ's (Συχνές ερωτήσεις)

1. Σε τι μορφή είναι το αρχείο; 

Σε pdf και είναι συμβατό με κάθε συσκευή.

2. Πως το λαμβάνω;

Μόλις γίνει η πληρωμή, τότε σου στέλνεται το αρχείο αυτομάτως στο email σου, από οπού μπορείς το κατεβάσεις σε όποια συσκευή θέλεις. Επίσης, εκείνη την ώρα ακριβώς μετά την πληρωμή θα σου εμφανιστεί ένα παράθυρο από το οποίο θα μπορείς να το κατεβάσεις και απευθείας.

3. Πως το πληρώνω;

Με πιστωτική, χρεωστική κάρτα ή με paypal αφού το προϊόν είναι σε ηλεκτρονική μορφή.

4. Για πόσο το έχεις και πόσες σελίδες είναι; 

Για πάντα. Έχει 68 σελίδες. 

5. Σε τι διαφέρει με άλλα βιβλία;

Μαζεύει όλη την απαιτούμενη γνώση, κάτι που είναι δύσκολο να συμβεί τόσο συμπυκνωμένα σε ένα βιβλίο. Επίσης, μοιράζεται μόνο αλήθειες και δεν έχει σκοπό να ωραιοποιήσει τα δεδομένα. Η συγγραφέας μιλά προσιτά και με ειλικρίνεια όπως θα μιλούσε σε έναν δικό της άνθρωπο. Ο οδηγός αυτοέκδοσης μαζεύει όλες τις πληροφορίες που ούτε συγγραφείς που είναι χρόνια στον χώρο δεν γνωρίζουν. Αποτελεί ένα πολύτιμο εγχειρίδιο για κάθε αυτοεκδότη.