Σχέδιο χωρίς τίτλο (2).png

Πως να επιλέξεις το κατάλληλο εκδοτικό μονοπάτι για μια 100% πετυχημένη έκδοση

It is up to you!

Χωρίς να πέσεις σε παγίδες που έπεσαν άλλοι εκατοντάδες (ebook)

Όλη η αλήθεια για τις εκδόσεις - Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε επιλογής

Είσαι εντάξει με τα όσα ήδη ξέρεις για τον απαιτητικό κόσμο των εκδόσεων; Έχεις ποτέ σκεφτεί πόσοι συγγραφείς έχουν πέσει σε παγίδες που τους κόστισαν μια πετυχημένη έκδοση λόγω λάθος επιλογών;

Αν υπήρχε ένα ΜΟΝΟ πράγμα που θα σε βοηθούσε να διώξεις τις αμφιβολίες και να πάρεις την σωστή απόφαση για το βιβλίο σου; Φαντάσου αυτό... Αν ξαφνικά εμφανίζονταν μπροστά σου νέα πράγματα που θα έσωζαν από το να χάσεις πολλά λεφτά κι από το να δεις το βιβλίο σου να αποτυγχάνει; Τι και αν μπορούσες, έχοντας την πλήρη γνώση, να κάνεις τις σωστές επιλογές που θα σου εγγυηθούν μια φοβερά καλύτερη πορεία για το βιβλίο σου;

taousiani_georgia-26.jpg

Γεια! Είμαι η Γεωργία Ταουσιάνη. Είμαι συγγραφέας, αρθρογράφος και αυτοεκδότης. Πριν 4 χρόνια, ξεκίνησε το ταξίδι της συγγραφής για εμένα και, από τότε, η απόφαση μου για αυτοέκδοση με έχει δικαιώσει! Πρόσεχε, δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Υπάρχει αυτό που ταιριάζει σε εσένα ή όχι.

Η σωστή γνώση με βοήθησε να πάρω την σωστή απόφαση για μένα και τώρα η "αποστολή" μου είναι να την δώσω σε εσένα όσο πιο εύκολα και απλά γίνεται!

Δεν σου κρύβω πως στην αρχή μού φάνηκε βουνό! Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Ήθελα να βρω την "μυστική συνταγή" που θα μου χαρίσει την γνώση να εκδώσω το βιβλίο μου.

 

Έτσι, σπατάλησα πολύ χρόνο, πολλά χρήματα και πολλή ενέργεια για να μάθω όλες εκείνες τις απλές μα δυσεύρετες πληροφορίες που με οδήγησαν στο να διαλέξω με αυτοπεποίθηση το μονοπάτι έκδοσης που μου ταιριάζει. 

 

Εν τέλει, μέσα από πολύ κόπο κατάφερα να συλλέξω όλες τις τόσο απλές μα δυσεύρετες πληροφορίες που με πήγαν στην σωστή απόφαση. Τελικά, κατάφερα να βγάλω 1500€ μέσα σε 3 μήνες πουλώντας το βιβλίο μου ΜΟΝΟ μέσα από το ηλεκτρονικό μου κατάστημα και χωρίς να έχω κάποιο κοινό που να με ακολουθεί χρόνια.

Ξέρεις, λοιπόν, πλέον πως είναι απολύτως εφικτό να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και να κάνεις την έκδοση που πάντα επιθυμούσες. Οπότε, σε ρωτώ. Σου φαίνεται σαν κάτι που θα μπορούσες να κάνεις; Γιατί τώρα έχεις την ευκαιρία να λάβεις τον "οδηγό" που θα σου δώσει πολύτιμες πληροφορίες για να πετύχεις αυτό που θέλεις. 

publish cover 1.png

Οπότε, εδώ είναι όλα όσα θα καλύψουμε:

  • Στο πρώτο μέρος, θα γνωρίσουμε τους 10+1 χρυσούς κανόνες που υποχρεούται να ξέρει κάθε συγγραφέας πριν από την έκδοση του έργου του και που πολλοί θα ήθελαν να ξέρουν πριν οδηγηθούν σε λάθη.

  • Στο δεύτερο μέρος, θα μιλήσουμε για το πως μπορείς να εκμεταλλευτείς τις διαφορετικές μορφές βιβλίου σήμερα και για τα είδη τις έκδοσης, τα οποία και θα αναλύσουμε.

  • Στο τρίτο μέρος, θα κάνουμε βουτιά στο κάθε ένα από αυτά και θα αναλύσουμε λεπτομερώς τα υπέρ και τα κατά της κάθε επιλογής.

Συν ότι αν κάνεις σήμερα την αγορά σου λαμβάνεις επίσης:

Plus bonus: Το απόλυτο checklist για γρήγορη και εύκολη επιμέλεια περιεχομένου που θα απογειώσει το έργο σου πριν από την έκδοση ή την αποστολή του σε εκδοτικό!

Επιμέλεια checklist.png

Λόγω της νέας άφιξης του βιβλίου δεν θα πληρώσεις 12,99€. Σήμερα, σου κάνω δώρο 15% έκπτωση και πληρώνεις ΜΟΝΟ 11,04€

Πρέπει όμως να λάβεις δράσει τώρα γιατί αυτή η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ τις πρώτες μέρες προώθησης του προϊόντος. Οπότε, μην αργήσεις γιατί η ευκαιρία θα χαθεί! 

Θέλω να λάβω τον οδηγό έκδοσης με τον οποίο θα μάθω όσα χρειάζομαι για τα μονοπάτια έκδοσης και τα υπέρ και τα κατά της κάθε επιλογής

ΥΓ. Η προσφορά 15% για το ολοκαίνουριο ebook μου λήγει σε λίγες μέρες! Όταν το πάρεις, παίρνεις ΔΩΡΟ το απόλυτο checklist επιμέλειας περιεχομένου που θα απογειώσει το βιβλίο σου!

Οπότε, αν θέλεις να μάθεις όλα εκείνα τα πολύτιμα εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και να που θα αποτρέψουν από το να πέσεις σε παγίδες κακοπροαίρετων κάνε κλικ ΕΔΩ!

FAQ's (Συχνές ερωτήσεις)

1. Σε τι μορφή είναι το αρχείο; 

Σε pdf και είναι συμβατό με κάθε συσκευή.

2. Πως το λαμβάνω;

Μόλις γίνει η πληρωμή, τότε σου στέλνεται το αρχείο αυτομάτως στο email σου, από οπού μπορείς το κατεβάσεις σε όποια συσκευή θέλεις. Επίσης, εκείνη την ώρα ακριβώς μετά την πληρωμή θα σου εμφανιστεί ένα παράθυρο από το οποίο θα μπορείς να το κατεβάσεις και απευθείας.

3. Πως το πληρώνω;

Με πιστωτική, χρεωστική κάρτα ή με paypal αφού το προϊόν είναι σε ηλεκτρονική μορφή.

4. Για πόσο το έχεις; 

Για πάντα.

5. Σε τι διαφέρει με άλλα βιβλία;

Μαζεύει όλη την απαιτούμενη γνώση, κάτι που είναι δύσκολο να συμβεί τόσο συμπυκνωμένα σε ένα βιβλίο. Επίσης, μοιράζεται μόνο αλήθειες και δεν έχει σκοπό να ωραιοποιήσει τα δεδομένα. Η συγγραφέας μιλά προσιτά και με ειλικρίνεια όπως θα μιλούσε σε έναν δικό της άνθρωπο. 

Σήμερα, λοιπόν, έχω την χαρά να σου παρουσιάσω το ολοκαίνουριο ebook μου "Αυτοέκδοση vs Έκδοση". Μέσα έχει όλες εκείνες τις βασικές πληροφορίες που θα αλλάξουν όλη σου την οπτική για τις εκδόσεις και θα σε κάνουν να επιλέξεις με ασφάλεια το εκδοτικό μονοπάτι που σου ταιριάζει καλύτερα πετυχαίνοντας μια 100% πιο πετυχημένη πορεία για το βιβλίο σου!