Πως να γράψεις μια αρχή που θα καθηλώνει κάθε αναγνώστη

Νέο ebook βασισμένο σε αναγνωρισμένες τεχνικές που χρησιμοποιούν ακόμη και οι ξένοι best-seller συγγραφείς στα βιβλία τους!

Make it special!

Σχέδιο χωρίς τίτλο (4).png

Έχεις νιώσει αγχωμένος/η για το αν το βιβλίο σου θα τα πάει καλά; Αν θα μαζέψει καλές κριτικές ή αν θα λάβεις ειλικρινή μηνύματα αναγνωστών που θα σου λένε πως δεν μπορούσαν να το αφήσουν από τα χέρια τους; 

Φαντάσου αυτό... Αν χάρη σε μόλις 3 ΒΗΜΑΤΑ μπορούσες να γράψεις μια καθηλωτική αρχή για το μυθιστόρημά σου; Τι και αν μπορούσες, να κάνεις τους αναγνώστες σου να γυρίζουν τις σελίδες με αγωνία για να μάθουν τι θα γίνει μετά;

Αυτό πλέον είναι 100% εφικτό και αυτό γιατί μέσα στο ολοκαίνουριο ebook μου "Γράψε μια καθηλωτική αρχή" σου δείχνω τα 3 ΒΗΜΑΤΑ που θα σε κάνουν να γράψεις μια αρχή που θα γαντζώνει τον αναγνώστη και θα τον κάνει να θέλει σαν τρελός να διαβάσει παρακάτω.

Γεια. Είμαι η Γεωργία Ταουσιάνη, συγγραφέας, αυτοεκδότης και η δημιουργός της Tales & Whispers. Το ταξίδι της συγγραφής και της έκδοσης ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια για μένα..

Από την αρχή ακόμη, ήμουν από αυτούς που ήθελαν να ξέρουν κυριολεκτικά τα πάντα πριν αποφασίσω ποιο εκδοτικό μονοπάτι θέλω να ακολουθήσω. Ήθελα η απόφαση που θα πάρω να είναι η σωστή για εμένα και να είναι η αρχή μιας καλής πορείας γεμάτης με μικρά, σταθερά και σημαντικά βήματα. Γι' αυτό, λοιπόν, παρακολούθησα αμέτρητα σεμινάρια πάνω στην συγγραφή, την έκδοση και την προώθηση μυθιστορημάτων και σήμερα είμαι εδώ για να βοηθήσω και εσένα να γράψεις και να εκδώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το υπέροχο έργο σου!

taousiani_georgia-26.jpg

Οπότε, εδώ είναι όλα όσα θα καλύψουμε:

  • Στο πρώτο μέρος, θα πούμε γιατί η αρχή ενός μυθιστορήματος είναι πάρα πολύ σημαντική και θα εστιάσουμε στην γραφή μιας δυνατής πρώτης πρότασης χρησιμοποιώντας 4 αναγνωρισμένες τεχνικές.

  • Στο δεύτερο μέρος, θα δούμε πως και τι πρέπει να γράψουμε στην πρώτη σελίδα του μυθιστορήματός μας αλλά και τι δεν πρέπει να κάνουμε

  •  Στο τρίτο μέρος, θα γνωρίσουμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η μέση και το τέλος του κάθε κεφαλαίου φέρνοντας παραδείγματα μέσα από best seller βιβλία

Επίσης, λόγω της νέας του κυκλοφορίας έχεις να πληρώσεις ΜΟΝΟ 3,99€. Ναι, καλά διάβασες, όσο δύο καφέδες! Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ για τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας, οπότε βιάσου!

Ναι, θέλω το ebook με τα 3 ΒΗΜΑΤΑ για μια καθηλωτική αρχή στο μυθιστόρημά μου με 3,99€

FAQ's (Συχνές ερωτήσεις)

1. Σε τι μορφή είναι το αρχείο; 

Σε pdf και είναι συμβατό με κάθε συσκευή.

2. Πως το λαμβάνω;

Μόλις γίνει η πληρωμή, τότε σου στέλνεται το αρχείο αυτομάτως στο email σου, από οπού μπορείς να το κατεβάσεις σε όποια συσκευή θέλεις. Επίσης, εκείνη την ώρα ακριβώς μετά την πληρωμή θα σου εμφανιστεί ένα παράθυρο από το οποίο θα μπορείς να το κατεβάσεις και απευθείας.

3. Πως το πληρώνω;

Με πιστωτική, χρεωστική κάρτα ή με paypal αφού το προϊόν είναι μόνο σε ηλεκτρονική μορφή.

4. Για πόσο το έχεις και πόσες σελίδες είναι; 

Για πάντα. Έχει 22 σελίδες.