Ποιος χαρακτήρας είσαι από το βιβλίο "Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών";


Βρες τον χαρακτήρα από το βιβλίο "Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών" που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα και διασκέδασε σε αυτό το υπέροχο κουίζ!
Ποιος χαρακτήρας είσαι από το βιβλίο "Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών";Σε ποιον χαρακτήρα πιστεύεις πως μοιάζεις μέσα από το βιβλίο "Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών"; Η απάντηση ίσως σε εκπλήξει! Απάντησε σε αυτές τις πέντε ερωτήσεις και μάθε αμέσως! Σε κάθε απάντηση που θα δίνεις σημείωσε το γράμμα που αντιστοιχεί στην κάθε απάντηση και στο τέλος του κουίζ δες ποιο γράμμα έχεις επιλέξει τις περισσότερες φορές.


Πχ. Αν έχεις περισσότερα "Α", θα είσαι ο τάδε χαρακτήρας. Αν έχεις περισσότερα "Β" θα είσαι κάποιος άλλος χαρακτήρας. Θα μπορείς να δεις αναλυτικά τα αποτελέσματα στο τέλος του Κουίζ.


Τι λες; Πάμε;Ερώτηση 1: Πως θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου;


Α. Κλειστό και εσωστρεφή.

Β. Ήρεμο και συγκρατημένο.

Γ. Παρορμητικό και γενναίο.

Δ. Αγνό και ευαίσθητο.

Ε. Προστατευτικό και ανιδιοτελή.Ερώτηση 2: Πως θα αντιδρούσες αν ένα «εμπόδιο» σε σταματούσε;


Α. Εμπόδια; Τι σημαίνει αυτό;

Β. Θα κρατούσες την ψυχραιμία σου και θα σκεφτόσουν με ηρεμία.

Γ. Θα αντιδρούσες δίχως πολλή σκέψη με γνώμονα την καρδιά σου.

Δ. Θα φοβόσουν αλλά θα έβρισκες τρόπο να το ξεπεράσεις .

Ε. Θα σκεφτόσουν διπλωματικά και θα κατάφερνες να λύσεις το πρόβλημα.Ερώτηση 3: Τι θα έκανες αν κάποιος που αγαπάς αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα;


Α. Θα ήσουν πάντα διπλά του, αλλά θα τον άφηνες να βρει ηρεμία μόνος του.

Β. Θα του κρατούσες το χέρι και θα τον παρηγορούσες.

Γ. Θα έκανες ό,τι περνούσε από το χέρι σου, για να τον βοηθήσεις ακόμα και αν χρειαζόταν να επέμβεις σε δικά του θέματα.

Δ. Θα τον συμπονούσες βαθιά και πρώτα θα προσπαθούσες να του απαλύνεις τον πόνο κάνοντας τον να νιώθει όμορφα.

Ε. Θα έκανες τα πάντα για αυτόν ακόμη και αν σημαίνει πως θα θυσιαζόσουν.Ερώτηση 4: Ποια δύναμη θα ήθελες να έχεις;


Α. Η δύναμη των χεριών σου είναι αρκετή.

Β. Θα ήθελες να θεραπεύεις και να γιατρεύεις πληγές.

Γ. Θα ήθελες να προστατεύεις μέχρι την τελευταία στιγμή.

Δ. Θα ήθελες να κάνεις τον κόσμο πιο όμορφο. Θα ήθελες να μετατρέψεις την κακία σε καλοσύνη.

Ε. Θα ήθελες να είχες την δύναμη να γνωρίζεις πράγμα που δεν είναι ευρέως γνωστά και θα ήθελες να σκέφτεσαι έξυπνα με διπλωματία.Ερώτηση 5: Τι ζώο θα ήθελες να ήσουν;


Α. Λύκος. Πιστός, αλλά άγριος και δυνατός.

Β. Περιστέρι. Ήρεμο, ειρηνικό και με καθαρή ψυχή.

Γ. Λιοντάρι. Περήφανο, δυνατό αλλά και ευαίσθητο με καλή καρδιά και τρυφερότητα στην ψυχή.

Δ. Ελάφι. Όμορφο, κομψό, αγνό, αθώο και περήφανο.

Ε. Σκύλος. Πιστός και αφοσιωμένος μέχρι την τελευταία στιγμή.Ποιο πλάσμα είσαι μέσα από το βιβλίο "Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών"; Ανακάλυψε το μέσα από το νέο μας κουίζ εδώ!
Δες τα αποτελέσματα!

Αν έχεις περισσότερα "Α" είσαι ο Κάιλ!


Ποιος χαρακτήρας είσαι από το βιβλίο "Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών"; Ετοιμάσου να το ανακαλύψεις μέσα από ένα συναρπαστικό κουίζ!
Ποιος χαρακτήρας είσαι από το βιβλίο "Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών";


Είσαι εσωστρεφής και κλειστός/κλειστή και ανοίγεσαι μόνο σε ανθρώπους που είναι αρκετά κοντά σου. Έχεις περάσει δύσκολα στο παρελθόν και έχεις πληγωθεί. Γι' αυτό κάποιες φορές φοβάσαι να ανοιχτείς και δεν εμπιστεύεσαι εύκολα. Παρόλα αυτά, είσαι γενναίος/γενναία και πάντα αντιμετωπίζεις όσα εμπόδια έρθουν στο δρόμο σου χωρίς φόβο. Είσαι πιστός/πιστή και μπορεί κάποιες φορές να δείχνεις σκληρός/σκληρή. Βαθιά όμως μέσα σου κρύβεις ρομαντισμό και τρυφερότητα.Ποια υπερφυσική ικανότητα κρύβεις μέσα σου από το βιβλίο "Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών"; Κάνε το κουίζ τώρα και ανακάλυψε την κρυμμένη σου δύναμη!
Αν έχεις περισσότερα "Β" είσαι ο Μάλζαχαρ.


Βρες ποιος μοναδικός ήρωας είσαι μέσα από το βιβλίο της Γεωργίας Ταουσιάνη "Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών"!
Ποιος χαρακτήρας είσαι από το βιβλίο "Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών";

Έχεις καθαρή ψυχή και σε κάθε κρίσιμη κατάσταση διατηρείς την ψυχραιμία σου. Αγαπάς τους ανθρώπους και θέλεις πάντα να τους βοηθάς και να τους θεραπεύεις από κάθε λογής κακό. Εκπέμπεις καλοσύνη και δεν αντέχεις να παίρνεις μέρος σε αρνητικές καταστάσεις. Είναι ρομαντικός/ρομαντική και πιστεύεις σε έναν καλύτερο κόσμο.
Αν έχεις περισσότερα "Γ" είσαι ο Κρίστοφερ.


Κάνε αυτό το συναρπαστικό κουίζ και ανακάλυψε ποιος χαρακτήρας είσαι από το εφηβικό βιβλίο φαντασίασ "Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών";
Ποιος χαρακτήρας είσαι από το βιβλίο "Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών";


Έχεις μέσα σου καλοσύνη, αλλά κάποιες φορές η φωτιά που έχεις μέσα στην καρδιά σου σε παρασέρνει και σε κάνει να αντιδράς παρορμητικά χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες των πράξεων σου. Είσαι άτομο με αφοσίωση, πιστό, δυνατό και περήφανο. Θέλεις πάντα να προστατεύεις τους ανθρώπους γύρω σου με κάθε κόστος. Είσαι ένας/μια "πολεμιστής".

Αν έχεις περισσότερα "Δ" είσαι η Άιριν.


Κάνε αυτό το κουίζ και βρες ποιος χαρακτήρας είσαι από το νέο βιβλίο φαντασίας "Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών"
Ποιος χαρακτήρας είσαι από το βιβλίο "Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών";

Η ψυχή σου είναι καθαρή, αγνή και αθώα. Κρύβεις μέσα σου καλοσύνη, στοργή και τρυφερότητα. Μπορεί να είσαι ευαίσθητος/ευαίσθητη αλλά μέσα σου κρύβεις μια μεγάλη δύναμη, την οποία όμως αντιμετωπίζεις με ταπεινότητα. Πάντα αντιμετωπίζεις το κακό με καλό και τρέφεις συμπόνοια για κάθε πλάσμα γύρω σου. Είσαι εξαιρετική φίλος/φίλη και πάντα θα βοηθήσεις οποιονδήποτε έχει ανάγκη χωρίς δεύτερη σκέψη! Μετατρέπεις τον κόσμο σε ένα καλύτερο μέρος!

Αν έχεις περισσότερα "Ε" είσαι ο Τζακ.


Γνώρισε τους μυστηριώδης χαρακτήρες του εφηβικού βιβλίου φαντασίας "Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών"! Εσύ ποιος είσαι από αυτούς;
Ποιος χαρακτήρας είσαι από το βιβλίο "Προστάτες του φωτός: Η μάχη των σκιών";

Είσαι έξυπνος/έξυπνη και πολλές φορές διαχειρίζεσαι διπλωματικά πολλές καταστάσεις. Σκέφτεσαι διεξοδικά και έχεις μάθει να βλέπεις πίσω από τα προφανή. Είσαι πολύ προστατευτικός/προστατευτική με τους ανθρώπους που αγαπάς και θα έκανες τα πάντα για να είναι καλά, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα θυσιαζόσουν γι' αυτούς. Είσαι ανιδιοτελής, με καλή καρδιά και ίσως κάποιες φορές να επιλέγεις να σηκώνεις τα βάρη των άλλων, με σκοπό να τους κάνεις να νιώσουν καλύτερα. Είσαι βαθιά πιστός και αφοσιωμένος στις αξίες και στα πιστεύω σου.
Αν έχεις επιλέξει ίσες φορές κάποια γράμματα (πχ. αν έχεις δύο "Β" και δύο "Γ", τότε έχεις στοιχεία και από τους δύο χαρακτήρες!). Αν σου άρεσε αυτό το κουίζ, ρίξε μια ματιά και στα υπόλοιπα!

148 Προβολές

Σχετικές αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων