Τα τέρατα του Χάλοουστοουν - Μέρος 6: Η μυστηριώδης γυναίκα

Μια γυναίκα με μακριά κατάμαυρα μαλλιά, τα οποία ήταν πλεγμένα σε πλεξούδες, στεκόταν ξυπόλυτη πάνω στον λόφο. Η φυσιογνωμία της ήταν τόσο ιδιαίτερη, λες και είχε έρθει από άλλο κόσμο. Ο Νέιθαν κοντοστάθηκε για μια στιγμή και αφουγκράστηκε. Μήπως αυτή η γυναίκα έχει σχέση με τον θάνατο του Γουίλι; Αυτές οι σκέψεις πέρασαν από το μυαλό του Νέιθαν και εκείνη τη στιγμή σκέφτηκε τα λόγια του σερίφη που έκαναν λόγο για ξυπόλητες πατημασιές. Δίχως να χάσει δευτερόλεπτο, ο Νέιθαν βγήκε αθόρυβα από το δωμάτιο του και αφού σιγουρεύτηκε πως η μητέρα του κοιμόταν, άρπαξε τα κλειδιά του σπιτιού και βγήκε έξω. Το κρύο ήταν τσουχτερό και ο Νέιθαν κράτησε σφιχτά τον γιακά του, τον οποίο έσπρωχνε με μανία ο αέρας προς τα πίσω. Τα μάγουλα του είχαν κοκκινίσει και τα χνώτα του διαγράφονταν σαν καπνός στον αέρα. Ο Νέιθαν είχε πλέον βγει από το δρόμο της πόλης και είχε ξεκινήσει την διάβαση του στο δάσος.

Εκείνη την ώρα, το δάσος καλυπτόταν από ένα βαρύ σκοτάδι, σαν πίσσα, και έμοιαζε απροσπέλαστο. Τα ψηλά έλατα και οι κέδροι έπαιρναν περίεργα σχήματα μέσα στην σκοτεινιά και οι φιγούρες που δημιουργούσαν προκαλούσαν ανατριχίλα στον Νέιθαν. Παρόλα αυτά, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να σταματήσει. Ήταν αποφασισμένος να ανακαλύψει ποιος κρυβόταν πίσω από τον θάνατο του Γουίλι. Αφού περπάτησε για αρκετή ώρα, είδε στο βάθος την πλαγιά. Η γυναίκα που είχε δει νωρίτερα στεκόταν ακόμα εκεί, μόνο που τώρα καθόταν πάνω στο χιονισμένο έδαφος.

Πλησιάζοντας την ακόμα πιο πολύ, είδε κάτι πραγματικά αξιοπερίεργο. Η γυναίκα δεν ήταν απλά ξυπόλυτη, αλλά φορούσε ένα μαύρο μακρύ φόρεμα, το οποίο έμοιαζε να είναι από προβιά ζώου. Τα χέρια της ήταν γυμνά και το μόνο που τα κάλυπτε ήταν μια μακριά μαύρη κάπα που την έκανε να γίνεται ένα με το σκοτάδι της νύχτας. Ο Νέιθαν κοντοστάθηκε για μια στιγμή και αφουγκράστηκε. Μα δεν κρυώνει; Σκέφτηκε. Πήρε μια βαθιά ανάσα και αποφάσισε να της μιλήσει.


Σύντομα η συνέχεια...

Συγγραφέας: Γεωργία Ταουσιάνη

Το παρόν έργο είναι πνευματικά κατοχυρωμένο και προστατεύεται από τον νόμο

123 προβολές0 σχόλια